The web master's photo  Australian Flag Trots Zuiden Australiër
egel@main.murray.netto.Au

Inleiding

Dit CD van energieinformatie ik hoop zal leiden tot een nieuwe voorlichting van onze behoefte om destuction van onze planeet tegen te houden en mensheid ertoe te brengen in het gebruiken van natuurlijke krachten om energiebehoeften te verstrekken.

Om Enclopedia te gebruiken uitgezocht van u CD zou de aandrijvingsplaats de dossierindex HTM van de wortelfolder van dit CD, voor de belangrijkste paginaverbinding maar een ander HTML - of HTML- dossier u tot de eerste belangrijkste verbinding moeten opnieuw leiden.


Dit CD bevat de volledige websitegegevens die ik bij vele websites heb geplaatst.

Ik heb geprobeerd om dit CD samen te brengen om anderen te helpen die moeilijkheden in de toegang tot van het net voor informatie hebben.

Dat is waarom ik het belangrijkste verfprogramma heb omvat dat ik dat zijnd Winkel Pro schilder heb gebruikt.

De belangrijkste Web-pagina schepper gebruikte ik namelijk Web uitgeef

Sommige dossiers op deze schijf komen op een zip formaat en ik heb gevonden WINZIP gewoonlijk deze kan gemakkelijk en snel halen.

U zult deze programma's moeten installeren over uw computer voor hen om voor u te werken

Al htm of het HTML in de eigenlijk encyclopedie van vrije energie zou correct moeten werken maar htm kunnen de dossiers in de andere omslagen niet samen behoorlijk verbinden en de beelden kunnen niet eveneens tonen zodat stel voor ik selecterend individueel elk dossier binnen die andere omslagen.

Ik moet ook dank anderen die hebben helpen om me van de informatie en de foto's ect voor anderen te voorzien via dit CD te delen.

Ik moet geprobeerd om tot het fout te maken vrij als mogelijk en als er wat zijn ik hoop u begrijp dat I niet een opgeleide persoon en hoopt u de spellingsfouten vergeeft aangezien ik probeer om een droom na te streven en mijn tijd toe te schrijven aan mijn hoofdbron van inkomen van het fabriekswerk beperkt wat ik kan op het ogenblik bereiken.

Beste wensen.
Geoff


De reden creëerde ik dit CD en mijn websites over de wereld

In de begin van de jaren zestig ging ik met een vriend naar hun bejaarde vrouwenrelatie zij een houten brand had en altijd worstelde om de energie en het geld te vinden om dat te houden gaand voor warmte. in de koude winters kunnen wij hier in Zuid-Australië hebben

Ik veronderstelde andere bejaarde mensen in die sindsdien elke positie en gevoeld moet er manier een hulp hen en andere in een praktische manier zijn.

Ik heb de laatste 25 jaar doorgebracht en het geld bij het verzamelen van diverse vrije energieoctrooien, artikelen enz. wat is niet misschien het document waard zij, wat werden geschreven ik niet ongeveer ken, tonen anderen mogelijkheden misschien met een weinig meer proefneming en onderzoek door anderen.

Ik ben weldra bezig geweest met elektrostatische experimenten op een beperkte basis wanneer tijd, financiën en mijn onderhavige werkgelegenheidsvergunningen bij het proberen om de Zwitserse mlmachine en andere elektrostatische experiements te dupliceren.

Zo stel ik de informatie voor die ik om twee redenen heb verzameld om anderen te informeren en te bevorderen aan actie

Gelieve te voelen vrij om me op de e-mailtoespraak boven en onder of aan mijn Adres aan te gaan hieronder om de ideeën te bespreken of wat van van u te delen of me te laten van andere websites met gelijkaardige thema's kennen.

Het is mijn hoop dat u de informatie bevat over dit websites om vindt te zijn interessant en uitdagend en een weg te verstrekken om veranderingen in de manier te bevorderen wij nu dingen ten voordele van ons allen doen.

Voor die die interessant zijn heb ik beschikbaar een minieme video 25 die Zwitserse mltestakica in dichte upoperation met details over de gemeenschap toont die het bouwde.

De video is geschikt voor het Australische en Britse Pal TVFORMAAT en is in het VHS formaat

de kosten zijn negenendertig dollarsbetaling in Australische Dollars

Aan
Geoff Egel
18 Sturt Straat Loxton 5333
Zuid- Australië
Australië GELIEVE van nota TE NEMEN hier één werkelijk interessante websitecontrole het out* is

 colorbar

 bullet De magneet van het project, het Onderzoek van de Technologie Sinclaire Deze plaats is een blik de moeite waard die werkelijk in termen van vrije energie en mogelijke het vliegen saucer technologie interesseert

 colorbar

DE VRIJE BRANDSTOF VAN DE VERONTREINIGING

Ik heb dit zelf niet geprobeerd en zo geen extra informatie gehad op uw eigen risico doen
formule
mengeling
één kwart gallon water
één kopmethanol
één theelepeltje duidelijk detergens (nat makende agent)
één kwart gallonnaptha
schok goed
De emulsie wordt genoemd het octrooi nr 5.156.114 van de Brandstof Gunnermans gedateerd 1992
Er is ook ergens een versie 96.
De bron eist het recept is ruw maar hem toeliet om een wetsmaaimachine in werking te stellen en drie acres van gras te snijden.
Als u het probeert laat me weten hoe u verderging.
Krediet aan Auteur Thor F Maricopa Arizona U.S.A

Als u op het Web bent laat vallen me een e-mail

E-mail de auteur

I WILL DO MY BEST om ALLE BERICHTEN RECIEVED DOOR het VOLGENDE WEEKEND TE BEANTWOORDEN.

Geoff Egel
18 Straat Sturt
Loxton 5333 Zuid-Australië
Australië